Najstnika mučili in ga živega zakopali

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Umor 16-letnika v Turčiji. Najstnika hudo mučila, nato živega zakopala brat in oče njegove dekleta.
Oglej si celoten članek

18-letni brat dekleta se je policiji predal sam in priznal umor. Oče, ki naj bi sodeloval, je dejal, da umor sicer obžaluje, vendar pa je šlo za dejanje iz časti.

Zaboden 65-krat

Oče in sin sta v mestu Denizil na zahodu Turčije ugrabila 16-letnega Onurja Sandala in ga odpeljala z avtomobilom. Obdukcija je pokazala, da sta najstnika 65-krat zabodla, na sebi je imel sledi hudega mučenja. Med drugim je bila na njegovem truplu luknja, ki naj bi jo naredili z ostrim predmetom. Njegova pljuča so bila polna zemlje, kar pomeni, da je bil v gozdu živ zakopan.

Družina pa je mladeniča ubila, ker se ni hotel poročiti z njihovo hčerko – čeprav sta bila par in imela spolne odnose. Ali so kaznovali tudi dekle, ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.