Najstniki hodili po strehi šole, dva padla v 12 metrov globok zračnik

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V Poreču se je v petek zvečer zgodila grozljivka.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo, da je policija v Poreču v petek ob 22. uri prejela prijavo, da sta dva mladeniča padla s strehe šole.

Kot pišejo mediji so se štirje najstniki po požarnih stopnicah povzpeli na streho šole in se prehajal po strehi. Pri tem sta mladoletnik in še en 18-letnik izgubila tla pod nogami in padla v 12 metrov globok zračnik. Iz zračnika so ju rešili gasilci, oba pa naj bi bila huje poškodovana, še pišejo hrvaški mediji.

Po pisanju 24sata naj bi imela številne zlome, a naj njuni življenji nista ogroženi. Policisti so potrdili, da mladeniči niso bili pod vplivom alkohola ali drog.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:31 9. Marec 2019.

    Kar sta iskala, to sta dobila.... idiota.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.