Največja družina albinov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Družina Pullan je iz Indije in šteje deset članov. To ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi imeli vsi albinizma.
Oglej si celoten članek

Albinizem ima v svetu le en človek od 17 tisočih, v družini Pullan pa jih je kar deset, najmlajši izmed njih je star dve leti.

Označujejo jih za Angleže

Družina živi v New Delhiju, zato se stalno srečujejo s predsodki, mnogi mislijo, da so tujci. "Slišal sem, da nas kličejo 'angrez', kar pomeni Anglež," je Rosetauri Pullan povedal za The Sun. Zaradi albinizma ne vidijo dobro in ne morejo biti dolgo na soncu, vendar se vseeno trudijo živeti kar najbolje.

V Guinnessovo knjigo

Kmalu bodo potrdili, da je družina Pullan največja tovrstna na svetu, zato se bodo zapisali v Guinnessovo knjigo rekordov. Do zdaj sta ta naziv držali dve šestčlanski družini iz ZDA in Kanade.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.