Namesto na trajekt zapeljal v morje in umrl

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
55-letnemu moškemu niso mogli več pomagati.
Oglej si celoten članek

Hrvaški državljan je na otoku Krk med vkrcavanjem na trajekt z avtom zapeljal v morje. Vozilo je po padcu v vodo potonilo, voznik pa je v nesreči umrl, je danes sporočila hrvaška policija. Telo umrlega so prepeljali v reško bolnišnico na obdukcijo, ki bo pokazala natančen vzrok smrti.

Nesreča na Krku se je zgodila v soboto okoli polnoči, ko je 55-letni Hrvat poskušal zapeljati na trajekt.

"Žrtev je, ko se je nameravala vkrcati na trajekt, ki pluje med Valbisko in Meragom na otoku Cres, prišla do roba zapornice za vkrcanje na trajekt, ob kateri še ni bilo trajekta. Vozilo je zletelo v morje, zaradi česar sta potonila tako vozilo kot voznik," so sporočili s policije.

Po poročanju spletnega portala Index.hr, ki se sklicuje na neuradne informacije, je voznik čakal v vrsti za trajekt, a je v nekem trenutku iz za zdaj neznanega razloga spremenil smer vožnje in pristal v morju.

Slovenija Ljubljana: V potnika med vračanjem po pozabljene stvari trčil drug vlak Grozljiva nesreča Na tirih umrla 27-letna mama, njen sin in nečakinja

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.