Namesto pravljice ji je vtetoviral kup iztrebkov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rossie Brovent iz Ohia bivšega fanta toži za 100 tisoč dolarjev (75 tisoč evrov), saj ji je namesto prizora iz pravljičnega filma čez cel hrbet vtetoviral kup iztrebkov.
Oglej si celoten članek

O zgodbi, ki jo spremlja tudi fotografija "umetnine", poroča več tujih spletnih medijev. Tetovator Ryan L. Fitzjerald se je dekletu maščeval, ker ga je varala z enim od prijateljev.

Najprej ga je bivše dekle želelo ovaditi zaradi napada, a se je izkazalo, da je pred poslikavo podpisala soglasje. Zdaj ga toži, ker je želela drug motiv, in trdi, da jo je pred podpisom in poslikavo opil.

Zgodba o nenavadnem maščevanju se je sicer odvila v prikoličarskem naselju v mestu Dayton v ameriški zvezni državi Ohio.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.