Namesto da bi izrekel sožalje, je Trump vdovi ubitega vojaka rekel tole

vdova
Na ameriškega predsednika se je spet usul plaz kritik.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji so se spravili nad predsednika Donalda Trumpa zaradi besed, ki jih je namenil vdovi poročnika Davida Johnsona, enega od štirih pripadnikov ameriških posebnih enot, ki so začetek meseca umrli Nigru.

Trump je v telefonskem pogovoru Myeshi Johnson izrekel sožalje. Po besedah kongresnice Frederice Wilson, ki je bila v tistem trenutku ob vdovi, ji je ameriški predsednik dejal: "Saj je vedel, v kaj se spušča!"

xxx

Dogodek je izpadel še bolj grozljivo, kot bi sicer, saj je vdova noseča s tretjim otrokom.

Wilsonova je bila v tistem trenutku z Johnsonovo v avtomobilu, ki ju je peljal na letališče v Miami, kjer sta skupaj počakali, da so pripeljali krsto s posmrtnimi ostanki ubitega vojaka.

"Del pogovora sem slišala prek zvočnika. Kaj takšnega lahko rečeš nekomu, ki ni vpleten, ne pa vdovi ubitega vojaka," je dejala Wilsonova.

Iz Bele hiše so sporočili, da so predsednikovi pogovori z družino ubitih vojakov zasebne narave in dogodka niso želeli komentirati.

Se je pa ameriški predsednik oglasil prek Twitterja. Trdi, da si je kongresnica vse izmislila in da ima za to dokaze.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:00 20. Oktober 2017.

    Menim, da je papaja povedal resnico.

  • 07:05 20. Oktober 2017.

    LAŽETE LAŽETE LAŽETE !!! Oče padlega je stopil pred mikrofone in rekel, da je bil Trump zelo spoštujoč in ni …

  • 12:12 19. Oktober 2017.

    In kaj naj bi drugega rekel ?????????????????????? Izrekel je sožalje in rekel, da je vedel kaj ga čaka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.