Namesto v Franciji pristali v Srbiji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Češki turisti so zaradi napake organizatorja namesto v francoski Nici pristali na jugu Srbije, v Nišu.
Oglej si celoten članek

Manjša skupina mladih turistov iz Češke je na potovanje odšla s pričakovanjem oddiha na francoski obali. Ko so se vkrcali na letalo v sosednji Slovaški, so mislili, da bodo pristali v čarobni Nici. Predstavljajte si njihovo presenečenje, ko so se, potem ko so zapustili letalo, znašli na jugu Srbije, v Nišu. 

Reklame o novi letalski povezavi

Za napako je menda kriv organizator potovanja, ki so ga zmotile reklame o novi letalski povezavi na relaciji Bratislava - Niš.  Foto: Profimedia Niš

Čehi so po poročanju spletnega portala Topky.sk v Nici rezervirali namestitev in rent-a-car, da je prišlo do napake pa so ugotovili, ko so jih v Srbiji pričakale nižje temperature kot v Nici. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:46 15. December 2016.

    naj cehi malo bolje spoznajo "morijo" jaz bi za odskodnino zahteval miljone..kaka srbija??kdo hoce njo vidit??

  • 21:30 14. December 2016.

    v resnici so se vkrcali v slovenia ne slovakia. in niso šli z letalom, ampak s slovenskimi železnicami, zato je …

  • 19:55 14. December 2016.

    Letališče v Nisi je na sami obali po celi dolžini dveh stez . Pristaja in vzleta se pa z morske …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.