Namesto v službo jo je peljal v smrt

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Moški je ustrelil svojo partnerko in sodil še sebi. Pokojnica je imela petletnega otroka.
Oglej si celoten članek

Pred trgovino, v kateri je bila žrtev zaposlena, so v Nedeljancu blizu Varaždina našli mrtvega 41-letnega moškega in 23-letno žensko. Policija je potrdila, da je moški peljal žensko v službo, a jo je nato pred stavbo ustrelil in nato še sebe. 

Tragični dogodek se je zgodil okoli šeste ure zjutraj, poročajo hrvaški mediji. Policija je bila o dogodku obveščena približno 45 minut kasneje. 

Par naj bi živel skupaj, kaj naj bi bil vzrok za tragedijo, še ni znano. Kot še navajajo mediji, je imela pokojnica 5-letnega otroka iz prejšnje zveze. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.