Napačnim staršem povedali, da jim je umrl sin

Na Aljaski je policija staršem povedala, da je v prometni nesreči umrl njihov sin, ta pa jim je odprl vrata dekletovega stanovanja.
Oglej si celoten članek

Policija v majhnem mestu v ameriški zvezni državi Aljaska je poskrbela za veliko zmešnjavo in predvsem veliko solz, ko je o smrti sina, ki naj bi umrl v prometni nesreči, obvestila napačne starše. Srečanje s ponovno najdenim sinom nekaj ur kasneje je bilo toliko bolj veselo.

Potem ko je policija v mestecu Palmer v četrtek obvestila starša Karen in Jay Priest, da je njun 29-letni sin Justin umrl v prometni nesreči, sta se skrušena odpeljala do Justinovega dekleta, da bi jo obvestila o tragediji. A ko sta pozvonila na vratih njenega doma, jima je odprl nihče drug kot njun sin.

Kasneje se je izkazalo, da je v prometni nesreči umrl moški z enakim imenom, le z drugačnimi rojstnimi podatki, poroča britanska mreža BBC. Policija v glavnem mestu Aljaske, Juneau, se je staršem že opravičila za neljubo napako.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:27 11. Oktober 2014.

    Dober, če je zmaličen in se ne da prepoznati starost , ni hudič , da sta vozila enak avtomobil .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.