Napad na Nizozemskem: Objavili fotografijo napadalca

Foto: Epa
Foto: Epa
Napadalec je pobegnil, policija ga še išče. Objavili so njegovo fotografijo.
Oglej si celoten članek

Najmanj trije ljudje so umrli, več jih je poškodovanih, potem ko je moški na tramvaju v nizozemskem Utrechtu začel nenadoma streljati. Napadalec je pobegnil, policija ga še išče.

Tamkajšnji mediji so objavili, da gre za 37-letnega moškega, ki je bil rojen v Turčiji. Ime naj bi mu bilo Gökman Tanis, je policija sporočila na Twitterju. Objavili so tudi fotografijo bradatega moškega na tramvaju.

Foto: Epa Napad v Utrechtu

Napadalec je dopoldne začel streljati na potnike v tramvaju. Ubit je bil najmanj en človek, več pa je ranjenih. Storilec je po napadu pobegnil, policija pa ga še išče. Ne izključujejo možnosti, da je bilo napadalcev več.

Podrobnosti o napadu za zdaj niso znane. Na območju so protiteroristične enote, policija ne izključuje možnosti terorističnega napada.

Policijska preiskava poteka v enem od stanovanj v mestu. Ali gre za stanovanje, kjer naj bi živel napadalec ni jasno.

Foto: Epa Napad v Utrechtu

Svet Nov napad: Moški na tramvaju začel streljati, mrtvi in ranjeni

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:14 18. Marec 2019.

    Kot so že večkrat povedali: izgnati musliće iz Evrope!

  • 16:57 18. Marec 2019.

    Tip na sliki spominja na malega gujdeka Žana iz najbolj "napredne" slovenske stranke??

  • 16:28 18. Marec 2019.

    Stopnjo ogroženosti so dvignili na najvišjo. A ni sedaj malo prepozno napad se je že zgodil drugih pa ne bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.