Napadajo WTC! Potrebujem pomoč!

Štiridesetletni Jason Golub si bo pijančevanje 9. julija za vedno zapomnil, čeprav se noči niti ne spomni. Takrat je poklical reševalce in zatrdil, da zaradi napada na Svetovni trgovinski center potrebuje pomoč.
Oglej si celoten članek

Devetega julija ob četrti uri zjutraj je Jason Golub poklical reševalce. "Letala letijo proti Svetovnemu trgovinskemu centru! Potrebujem pomoč!" je bil odločen Jason, ki je, kot je zatrdil sam, poklical tudi predsednika, no, zdaj že nekdanjega predsednika. "Poklical sem predsednika Busha! Želim, da me povežete z vlado!"

Jasona je policija po poročanju NY Posta izsledila na podlagi klica na nujno številko. In čeprav se sam pogovora ne spomni, je na posnetku prepoznal svoj glas in priznal, da večkrat pregloboko pogleda v kozarec. "Napijem se ga večkrat na teden, zato mislim, da bi lahko to storil."

Zaradi neslane šale se bo moral zagovarjati na sodišču. Obtožen je lažne prijave nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.