Napadalec iz Nove Zelandije je bil na Hrvaškem skoraj ves mesec

Foto: epa terorist Christchurch nova zelandija
Brenton Harrison Tarrant, ki je izvedel najbolj smrtonosen napad v zgodovini Nove Zelandije, je pred leti potoval po Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

V Zagrebu je pristal na božič leta 2016, nato je tri dni kasneje z avtobusom odpotoval v Srbijo.

Nato je bil ponovno na Hrvaškem od 3. do 31. januarja, v Hrvaško je vstopil iz Bosne s kombijem na mejnem prehodu Gornji Brgat - Ivanica.

Istega dne je prišel v Zagreb, kjer je ostal do 6. januarja, bival je v hotelu v središču mesta na Branimorovi ulici, poročal Jutarnji list. Da bi se srečal s kakšnimi sumljivi osebami, za zdaj še ni podatkov.

Od 6. do 8. januarja je bil v Poreču, od 12. do 15. v Zadru, od 22. do 23. v Šibeniku, 24. v Dubrovniku. 30. januarja se je vrnil v Zagreb in naslednji dan odletel z zagrebškega letališča. Prespal je v istem hotelu kot ob prihodu.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:24 17. Marec 2019.

    Pozabili ste napisati kaj je jedel, kdaj je šel srat in na katero školjko, kaj ima veze, če je bil …

  • 15:46 17. Marec 2019.

    Ja šolal se je pri ustaših in četnikih

  • 12:55 17. Marec 2019.

    Tudi naši desnosučni politiki so hodili na hrvaške proslave velikih ustaških zmag ! Poglejte malo na spletu ........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.