Naprodaj hiša s srednjeveškim okostnjakom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na švedskem otoku lahko kupite hišo s tremi spalnicami in srednjeveškim okostnjakom.
Oglej si celoten članek

Na švedskem otoku Gotland se za 4,1 milijona kron ali 442 tisoč evrov prodaja hiša s tremi spalnicami in grobnico ter okostnjakom v kleti, ki ga lahko vsak dan gledate skozi steklo.

Hiša je zgrajena na temeljih ruske cerkve, zapuščene že v srednjem veku, do vaše potencialne kleti pa imata dostop še dve sosednji hiši, in sicer po polžastih stopnicah z dvorišča, poroča BBC. Če si hiše ne morete ali nočete kupiti, nenavadno klet pa bi si vseeno radi ogledali, lokalni muzej organizira oglede.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:06 18. Avgust 2011.

    zadnja stvar da gledam tega okostnjaka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.