Naprodaj začasno stanovanje DSK

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Stanovanjska hiša v prestižnem delu New Yorka na Manhattnu, kjer je bil nekdanji prvi mož Mednarodnega denarnega sklada Dominique Strauss-Kahn v hišnem priporu, je naprodaj za 10 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Dominique Strauss-Kahn je moral v stanovanju v hišnem priporu preživeti več dni potem, ko so ga aretirali zaradi obtožb sobarice v newyorškem hotelu, da jo je posilil. Kot je znano, je sodišče vse obtožbe proti njemu prejšnji mesec zavrglo, Strauss-Kahn pa se je nato vrnil v Francijo.

Stanovanje, katerega prodajna cena je deset milijonov evrov, velja za pravo razkošno rezidenco sredi New Yorka.

V njem lahko najdete manjšo kinodvorano, telovadnico, spa, štiri spalnice in razkošno teraso na strehi hiše. Pred hišnim priporom je imel Strauss-Kahn stanovanje nekaj mesecev v najemu. Za najemnino je skupaj s soprogo Anne Sinclair vsak mesec odštel 36 tisoč evrov, poroča France24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.