Narkokartel ubil šest policistov

Foto: Žurnal24 Ciudad Juarez se nahaja tik ob meji s Teksasom in je oporišče številnih narkokar
V streljanju v mehiškem mestu Ciudad Juarez je včeraj v strelskem obračunu umrlo sedem ljudi, med njimi šest policistov.
Oglej si celoten članek

Policiste so zasule krogle, ko so poskušali zaustaviti avtomobil, v katerem naj bi se nahajali plačani morilci enega od narkokartelov, poroča BBC. Med žrtvami se je znašel tudi eden izmed civilistov, še dva policista pa sta bila ranjena.

Ciudad Juraez je bil lani proglašen za najbolj nevarno mesto na svetu. V spopadih med policijo in karteli je bilo ubitih že več tisoč ljudi, mehiški predsednik Felipe Calderon pa je na nevarno območje poslal več tisoč vojakov in policistov, ki pa jim še ni uspelo iztrgati nadzora iz rok zelo močnih tolp.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.