Naselje, kjer so posneli Despacito, po orkanu Maria

Foto: Profimedia
Živobarvne zgradbe naselja La Perla, ki je po uspehu pesmi Despacito zaživelo drugačno življenje, je niso najbolje odnesle.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je pesem Despacito postala svetovni hit, so turisti začeli zahajati v naselje La Perla v San Juanu. Naselje je bilo dolgo časa na slabem glasu zaradi kriminala in drog. Prebivalci revnega naselja so si močno prizadevali, da bi popravili celostno podobo mestnega predela, v katerem živijo. 

Foto: Profimedia Portoriko La Perla

Po objavi pesmi so turisti začeli množično obiskovati naselje. Vse je kazalo na to, da so pred njimi boljši časi. Nato pa je prišla Irma. Po Irmi pa še Maria. Slednja je opustošila celoten otok in ga zavila v temo. V njenem divjanju je umrlo najmanj 15 oseb. 

V naselju, kjer so snemali videospot, so stavbe uničene. Ostala je zgolj senca stare podobe. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.