30-letni turist v Umagu ubil svojo ženo

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Hrvaški mediji poročajo o nasilni smrti v naselju Babići v Umagu.
Oglej si celoten članek

Iz Umaga prihaja novica o nasilni smrti 40-letne ženske. Po intervencijskem klicu je posredovala policija, a je ženska kmalu po njihovem prihodu podlegla poškodbam. Po prvih informacijah so pridržali 30-letnega moškega, prav tako italijanskega državljana, ki naj bi bil njen mož.

Po prvih informacijah je bila policija ob 4.55 obveščena o težko poškodovani ženski v apartmaju. Kmalu po prihodu pristojnih je na kraju nesreče umrla. Zaradi suma nasilne smrti zbiranje informacij še poteka, pridržanega moškega pa bodo zaslišali tekom dneva.

xxx

Sosedje so za portal EurostarUmag pričali, da se je par cel teden prepiral. Ponoči naj bi bilo v okolici mirno, zjutraj pa jih je zbudila policija.

Več uradnih informacij zaenkrat še ni znanih. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:51 20. Avgust 2022.

    V hrvaškem članku piše, da je bil 30-letnik njen ljubček, drugače pa je do letos, vsako leto bila na istem …

  • 16:48 19. Avgust 2022.

    40 vs 30 ne gre nikako !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.