Našli 15 zanemarjenih otrok iz BiH

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V nekem stanovanju v Bruslju policija našla 15 zanemarjenih otrok, odraslih ni bilo nikjer v bližini.
Oglej si celoten članek

Policisti so intervenirali, ker so dobili prijavo, da nekdo iz stanovanja meče kamenje na ulico. Ko so prišli v stanovanje so našli 15 otrok, dva sta še dojenčka, in enega 15-letnika.

Vsi so bili strpani v tem majhnem stanovanju, zanemarjeni in brez nadzora odraslih. Izvirajo iz Bosne in Hercegovine, pripadajo pa trem različnim družinam, a so si v sorodu. Eden od otrok je imel garje, poroča Flanders News. V Belgiji so bivali nelegalno.

Priskrbeli jim bodo pomoč

Policija je po odkritju začela iskati starše. Mama otroka z garjami je sama prišla v bolnišnico, izkazalo se je, da je mama petih otrok. Pristojne službe bodo družinam priskrbele pomoč, ponudili jim bodo namestitev in sodelovanje.




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.