Našli novo žrtev strmoglavljenja helikopterja

Foto: Reuters helikopter nesreča preiskava Glasgow Foto: Reuters helikopter nesreča preiskava Glasgow Foto: Reuters helikopter nesreča preiskava Glasgow
Reševalci so v današnji noči med ruševinami našli deveto žrtev strmoglavljenja helikopterja na pub v škotskem Glasgowu.
Oglej si celoten članek

Žal moram potrditi, da smo našli še eno truplo," je sporočila namestnica načelnika policije Rose Fitzpatrick.

V petek zvečer je na dobro obiskan pub strmoglavil policijskih helikopter. V času nesreče je v lokalu igrala glasbena skupina, v njem pa je bilo okoli 120 ljudi. V nedeljo so oblasti sporočile, da je nesreča zahtevala osem smrtnih žrtev in da ni izključeno, da je med ruševinami še kakšno truplo.

Dvanajst ranjenih v nesreči je bilo v nedeljo še vedno v bolnišnici. Večinoma so utrpeli zlome, poškodbe glave in ureznine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.