To se je zgodilo z "dedkom paletto", ki so ga iskali od sobote

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Našli so 69-letnega Tržačana Fiorenza Sincovicha, ki se ga je prijel vzdevek "nonno paletta", dedka s policijskim loparjem ...
Oglej si celoten članek

Sincovich je hospitaliziran v Nemčiji, udeležen je bil v nesrečo, poročajo italijanski mediji. Pogrešan je bil več dni, za iskanje pa so bile zadolžene policijske enote iz vse Evrope.

Ni prišel do sina na Nizozemskem

Upokojenec Fiorenzo Sincovich je 69-letni Tržačan, prebivalec San Giovannija, ki se ga je prijelo ime "nonno paletta", kar nakazuje na njegovo prostovoljno delo s policijskim loparjem v roki.

Novico o najdbi je v ponedeljek sporočila nečakinja Roberta Sincovich, ki je sprožila iskalno akcijo.

Zaradi nesreče je bil hospitaliziran v bolnišnici na Bavarskem v bližini Münchna. Med hospitalizacijo so zdravniki ugotovili, da ima hudo pljučnico. Trenutno je nezavesten.

xxx

Sincovich je šel prejšnji četrtek na pot s svojim avtomobilom, saj je želel praznike preživeti s sinom, ki je na Nizozemskem. Sam se je pogumno odpravil na pot dolgo 17 ur, a ni prispel do sina, praznike je preživel v bolnišnici. Ves čas je imel izklopljen telefon, zato je njegova nečakinja prijavila izginotje. 

Tragično Grozljivka pri sosedih, žensko raztrgala lastna psa Popotnik Ne boste verjeli, kdo so najpogostejši turisti v Rusiji
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.