Našli pogrešano žensko

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Žensko so nazadnje videli na njenem vrtu.
Oglej si celoten članek

Domači so pogrešili 54-letno žensko z otoka Muna v Inodneziji. Kot običajno je šla na vrt v bližini vasi, a se ni vrnila. Ob prihodu na vrt so našli predmete, ki so ji pripadali, med drugim sandale in svetilko. 

Vaščani so takoj začeli z iskanjem in približno 50 metrov stran našli kačo, ki je imela izrazito napihnjen trup. Posumili so, da je za izginotje kriv prav sedemmetrski piton. Kačo so pokončali in jo razparali, v njej pa našli pokojnico. 

Vrt pokojnice je na skalnatem območju, kjer je veliko jam, v katerih naj bi se zadrževale kače. Napadi pitonov na ljudi so redki. Zadnji tak napad na človeka v Indoneziji se je zgodil lani marca, ko je piton napadel 25-letnega moškega. Običajno se ti plazilci prehranjujejo z opicami, prašiči in drugimi sesalci. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:10 16. Junij 2018.

    https://www.liveleak.com/view?t=uBsaH_1529071069

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.