Našli so ju na dnu Krke, držeč se za roke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Umrla sta starejši moški in 21-letnica.
Oglej si celoten članek

V Nacionalnem parku Krka pri Šibeniku se je v soboto zgodila tragedija. Ko se je eden od obiskovalcev z masko potapljal na področju Skradinskega buka, je na globini treh metrov opazil negibni telesi. 

Kasneje so reševalci iz reke Krke potegnili starejšega moškega in mladenko, ki jima ni bilo več pomoči. Kako je prišlo do utopitve, ni znano. Bila sta azijskega porekla, najverjetneje gre za Korejca, ki sta v park prišla z avtomobilom. V bližini mesta utopitve na obali so namreč našli nekaj njunih osebnih stvari, med drugim tudi vstopnico in študentsko izkaznico ženske. 

Kot je poročal portal morski.hr, sta se utopljenca v reki držala za roke in sta si bila vsak sebi vsega 20 centimetrov. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:37 12. Avgust 2019.

    Ne vem, kako bi se osebi lahko še držali za roke, ko začne telo avtomatsko borbo za življenje, tudi če …

  • 22:11 11. Avgust 2019.

    naredila sta s.a.m.o.m.o.r

  • 22:11 11. Avgust 2019.

    samomor

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.