Navijači pojedli 4.000 porcij fižolovke

Foto: EPA
Foto: EPA
Navijačem na Sjemenu najbolj teknile vroče hrenovke in fižolova juha.
Oglej si celoten članek

Hrvaški organizatorji tradicionalnega smučarskega uvoda v novo leto so zadovoljni s prvo tekmo za svetovni pokal alpskih smučark na zagrebškem hribu Sljemenu.

Žensko tekmo si je po uradnih podatkih ogledalo vsega skupaj 8000 navijačev, ki so lahko uživali ob pogledu na predstave vrhunskih slalomistk v sončnem vremenu. Že prva slalomska vožnja je pritegnila šesttisoč glavo množico, število obiskovalcev pa se je še zvišalo ob finalu.

Po uradnih podatkih organizatorjev so navijači ob ogledu slalomskih voženj popili tisoč litrov čaja, pojedli 4.000 porcij fižolove juhe, pojedli 4.500 porcij vročih hrenovk v štručki ter 3.900 sendvičev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:28 4. Januar 2015.

    Žensko tekmo si je po uradnih podatkih ogledalo okoli 8000 gledalcev, ki so v sončnem vremenu uživali v predstavah vrhunskih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.