Fotogalerija: Donald Trump z novo frizuro

Foto: Epa Donald Trump lasje frizura Foto: Epa Donald Trump lasje frizura Foto: Epa Donald Trump lasje frizura Foto: Epa Donald Trump lasje frizura Foto: Epa Donald Trump lasje frizura Foto: Epa Donald Trump lasje frizura Foto: Epa Donald Trump lasje frizura
Ameriški predsednik se je za obisk ene od cerkva v Virginiji znebil svoje običajne pričeske. Na nenapovedan obisk je prišel naravnost iz svojega golf kluba.
Oglej si celoten članek

Gre za eno največji skrivnosti Trumpovega predsedovanja ZDA. Sodi tako rekoč v ligo njegovih davčnih napovedi in vpletenost v rusko vmešavanje v ameriške volitve. Govora je o frizuri ameriškega predsednika.

Njegov zaščitni znak, ki se skozi leta praktično ne spreminja. So pa zato v nedeljo govorice o njegovi frizuri postale še bolj glasne. Trump se je namreč nenapovedano pojavil v eni od cerkva v Virginiji z nenavadno frizuro.

Ko je odstranil čepico so bili njegovi lasje počesani nazaj namesto, kot običajno, v nekakšni spirali. Bili so povsem ravni, mokri in presenetljivo dolgi, piše britanski Guardian.

Družabna omrežja so v ZDA skoraj eksplodirala zaradi norčevanja iz predsednikove frizure.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:53 3. Junij 2019.

    Tale Donald se mi ne zdi Donald, prej njegov dvojnik.

  • 11:40 3. Junij 2019.

    Kaj,ker se s spremembo frizure ne spremeni nič pod njo....

  • 10:51 3. Junij 2019.

    TT.........Twitter Trotl ...........seveda imamo tudi mi svojega .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.