Ne! vdoru v zasebnost

Foto: EPA
Foto: EPA
Kako se izogniti Googlovemu načrtu, da bi uporabljal vaše osebne podatke za oglaševanje.
Oglej si celoten članek

Nastavitve. Google se je odločil za spremembo pogojev uporabe svojih storitev, ki utegne ogrožati vašo zasebnost, saj lahko brez vaše privolitve uporabljajo vaše osebne podatke za spletno oglaševanje.

Temu se lahko izognete tako, da odprete spletno povezavo Plus.google.com in v sekciji acount (račun) najdete upgrade (nadgradnja), nato pa v settings (nastavitve) poiščete endorsements, kjer izklopite možnost "Based on my activity, Google may show my name and profile photo in shared endorsements that appear in ads" (Google lahko na podlagi moje dejavnosti prikaže moje ime in fotografijo profila v priporočilih v skupni rabi, ki so prikazana v oglasih) in vse skupaj shranite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.