"Ne vem, ali je oče še živ"

Foto: Žurnal24 hadzic
Sin poslednjega haaškega ubežnika Gorana Hadžića zatrdil, da z očetom nima nobenih stikov.
Oglej si celoten članek

"Predvidevam, da nas s tem, ko se ne javlja, želi zaščititi. Kljub vsemu me skrbi zanj, saj ne vem niti ene stvari. Včasih se sprašujem, ali je sploh še živ. In upam, da je," je po poročanju srbskih medijev dejal Srećko Hadžić, sin Gorana Hadžića – zadnjega obtoženca haaškega sodišča, ki še beži pred roko pravice.

Srećko Hadžić je za televizijo B92 zanikal, da je oče odgovoren za kakršnekoli vojne zločine, hkrati meni, da v Haagu ne bi bil deležen poštenega sojenja: "Tudi če bi mene odpeljali v Haag, bi že našli kaj, čeprav sem imel med vojno le pet let."

Srbski predsednik Boris Tadić je takoj ob prijetju Mladića dejal, da njihovo delo še ni končano – še naprej si bodo intenzivno prizadevali ujeti Hadžića.  

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.