Nemčija: Policijska akcija zaradi oboroženega moškega

Foto: EPA
Foto: EPA
V nemškem mestu Saarbrücken se je v eno tamkajšnjih restavracij zaprl oborožen in okrvavljen moški.
Oglej si celoten članek

Oborožen moški se je zaprl v eno od restavracij. Po več urah je policistom uspelo vstopiti v stavbo in moškega razorožiti. Odpeljali so ga v bolnišnico.  

Kot poroča Bild, naj bi moški osebju restavracije Dubrovnik v mestnem središču ukazal, naj zapustijo prostore. Prav tako ni zajel nobenih talcev 

Protiteroristična enota je obkolila restavracijo in zaprla več bližnjih ulic. Policijski pogajalci so se trudili navezati stik z moškim, za katerega so priče dejale, da je v restavracijo prišel okrvavljen. 

Na podlagi do sedaj zbranih podatkov ocenjujejo, da ne gre za teroristično dejanje, temveč naj bi bile v ozadje psihične težave. Moški naj bi bil zet lastnika restavracije in naj bi bil nekoč zaposlen v omenjeni restavraciji. Po rodu je iz Makedonije, a že dlje časa živi v Nemčiji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:17 7. Avgust 2016.

    Še preden so ga razorožili so zagotovo vedeli da ni povezan s terorizmom, in da IMA psihične težave, ni kej …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.