Nenavaden prizor, ki jih je šokiral

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Vozili so se s kajaki, ko so naleteli na nenavadna bitja.
Oglej si celoten članek

Turisti, ki so se s kajaki vozili po Railay Baya na Tajskem, so naleteli na sila nenavaden prizor.

Posnetek, ki ga je objavil Jemayel Khawaja z Londona, je bil na Facebooku deležen ogromne pozornosti, pregledal je bil več kot 3,5-milijonkrat.

"Vozili smo kajake in jih usmerili proti votlinam na obali. Naleteli smo menda naj najbolj bizaren prizor, ki sem ga kdajkoli doživel. Izgledali so kot ewok troli, ki so sodelovali v nekem ritualu v vodi, ki je trajal pol ure."

xxx

Nekateri so pri tem komentirali, da so ewoki (liki iz Vojne zvezd), resnična bitja; šele ko je posnetek postal viralen, je postalo jasno, za kaj gre.

Ritual je bila v resnici instalacija norveškega umetnika Wranesa Torija.

Magazin Slonica, ki igra na orglice

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.