Nenavadna in tragična nesreča

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekaj centimetrov vode je bilo usodnih za malčico.
Oglej si celoten članek

Italijo je pretresla tragična in nenavadna nesreča, ki se je zgodila v sredo zvečer v Pordenonu. Starša 17-mesečne deklica sta bila nepazljiva le nekaj trenutkov, kar je bilo za njuno hčerkico usodno.

Zaželela si je namreč igračke, ki je bila v smetnjaku, v katerem je bilo tudi nekaj centimetrov deževnice. Po večerji je stekla po igračko, se spotaknila in padla v posodo.

Po poročanju italijanske tiskovne agencije Anse je bilo stanje malčice takoj kritično, čeprav naj bi bila brez kisika le nekaj trenutkov. Zaradi hitrega prevoza v bolnišnico, je bilo oživljanje uspešno in je začelo srce ponovno biti. Včeraj pa so zdravniki po naknadnem zapletu razglasili možgansko smrt. 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.