Nepal: v nesreči turističnega letala 19 mrtvih

Foto: EPA Strmoglavljenje letala v Nepalu. Foto: EPA Strmoglavljenje letala v Nepalu. Foto: EPA Strmoglavljenje letala v Nepalu. Foto: EPA Strmoglavljenje letala v Nepalu. Foto: EPA Strmoglavljenje letala v Nepalu. Foto: EPA Strmoglavljenje letala v Nepalu.
V Nepalu se je danes zrušilo manjše letalo, ki je peljalo turiste na panoramski izlet na območju Mount Everesta. Pri tem je umrlo vseh 19 ljudi na krovu, med katerimi je bilo 13 tujih turistov.
Oglej si celoten članek

Letalo tipa Beechcraft letalskega prevoznika Buddha Air se je ob vrnitvi s poleta v močnem dežju in megli zaletelo v goro Kotdada. Na krovu je bilo 10 Indijcev, trije tuji turisti iz drugih držav, trije domači turisti ter trije člani posadke. Podjetje Buddha Air ponuja polete okoli najvišje gore na svetu, Mount Everesta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.