Neprimerna poza Trumpove svetovalke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Fotografija Kellyanne Conway, svetovalke Donalda Trumpa, ki kleči v Ovalni pisarni med sestankom s predstavniki afroameriških fakultet, je na družabnih omrežjih izzvala totalen požar.
Oglej si celoten članek

Kellyanne Conway, Trumpova svetovalka, med sestankom v Ovalni pisarni Bele hiše milo rečeno 'zanimivo' sedi na kavču, medtem ko so pri ameriškem predsedniku zbrani predstavniki afroameriških fakultet, je izzvala plaz kritik. Ne gre za fotomontažo, fotografijo je na Twitterju objavila agencija AFP.

Kritiki med drugim izpostavljajo, da se očitno ni naučila, kako je primerno sedeti v obleki, da ob takšnem sedenju pač nihče sestanka ne more jemati resno in da bo fotografijo gotovo še obžalovala

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:59 28. Februar 2017.

    Kakšen predsednik, takšni "svetovalci". Brez manir, oholi, skratka čudni. Ampak - Američani imajo takšnega predsednika, kot si ga zaslužijo. Tako …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.