Nesreča avtobusa, polnega dijakov

Foto: Profimedia Nesreča avtobusa, Nemčija Foto: Profimedia Nesreča avtobusa, Nemčija Foto: Profimedia Nesreča avtobusa, Nemčija Foto: Profimedia Nesreča avtobusa, Nemčija
Vozilo se je prevrnilo.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči avtobusa v Severnem Porenju-Vestfaliji je bilo zgodaj davi poškodovanih več kot 20 ljudi, od tega eden huje. Na avtobusu, ki je zapeljal s ceste in se prevrnil, so bili dijaki poklicne šole, ki so se vračali iz Anglije. To je že druga hujša prometna nesreča avtobusa v Nemčiji ta teden, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Avtobus s približno 60 potniki se je ponesrečil v bližini kraja Werl v smeri Kassla. Trenutno še preiskujejo okoliščine nesreče.

Ravno v sredo se je v Nemčiji zgodila še ena hujša prometna nesreča, ko je avtobus s 54 potniki zapeljal s ceste in se prevrnil. Pri tem so umrle štiri ženske, še šest oseb je bilo huje poškodovanih, 29 pa lažje.

Foto: Profimedia Nesreča avtobusa, Nemčija Tragedija Grozljiva nesreča: prevrnil se je FlixBus, umrlo najmanj pet ljudi Grozljivo Umrli vsi potniki, preživela le 8-letna deklica Slovenija Nesreča: Takole sta končala na njivi

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.