Nesreča letala. Več žrtev, med njimi otrok.

Foto: Epa
Foto: Epa
Umrli so vsi na krovu letala.
Oglej si celoten članek

Letalo, ki je bilo na poti proti Sardiniji, se je zrušilo na prazno stavbo v bližini Milana. Po zadnjih podatkih je umrlo vseh sedem potnikov, med njimi otrok, in tudi pilot. 

Identifikacija trupel in ogled preiskovalcev je še v teku. Kot poročajo lokalni mediji je bil pilot nemški državljan, med potniki pa je bil tudi en Francoz. 

Letalo je normalno poletelo z milanskega letališča Linate, že čez nekaj minut pa naletelo na težave. "Letalo je gorelo in se zrušilo. Ni bilo opaziti nobenih manevrov, enostavno zrušilo se je," je za italijanske medije povedal eden izmed očividcev nesreče. 

Črne skrinjice preiskovalci še niso našli. 

Foto: Epa Nesreča letala pri Milanu

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.