Nesreča nad Jadranom

Pri italijanskem mestu Alba Adriatica je prišlo do letalske nesreče dveh športnih letal. Eden od pilotov je umrl.
Oglej si celoten članek

Do nesreče nad morjem je prišlo včeraj; priča nesreči so bili številni domačini, ki so prost dan preživljali na plaži. Letali sta leteli v formaciji eden nad drugim, potem pa je letalo, ki je letelo višje, začelo izgubiljati višino in se zaletelo v letalo pod njim.

V nesreči je umrl 47-letni Marco Ricci, ki je skupaj z ostanki svojega letala strmoglavil v morje, medtem ko je njegov 42-letni pilotski kolega Luigi Wilmo Franceschetti uspel zasilno pristati. Nesreča mu je pustila le nekaj udarcev in prask.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:12 1. Junij 2015.

    A ste vi polpismeni pisuni že kdaj slišali, da ima slovenski jezik (poleg ostalih posebnosti) tudi dvojino: "Letala sta letela"<br …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.