Nesreča, zaradi katere so policisti jokali

Foto: Profimedia
Policiste so premagala čustva.
Oglej si celoten članek

Čustvena reakcija policistov iz Lexingtona v Kentuckyju je nasmejala mnoge, od svojih kolegov pa so prejeli tudi izraze sožalja. 
 
Policiste so obvestili o prometni nesreči, v kateri je bil udeležen tovornjak, ki je zgorel. Zakaj je vozilo zagorelo, ni znano. Policiste je užalostilo, ker je zgorel tovornjak, ki je prevažal krofe. 

Eden od stereotipov o ameriških policistih je, da imajo nadvse radi krofe in da si jih redno privoščijo. Policisti so tako svojo "žalost" dokumentirali in delili s svojimi sledilci. 

Na objavo so se odzvali številni kolegi, ki so jim izrazili sožalje ob tej tragediji. 

K sreči v nesreči ni bilo poškodovanih. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.