Nesreča zaradi zažiga podpazdušnih dlak

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bizaren vzrok prometne nesreče, v kateri se je poškodvalo pet najstnikov.
Oglej si celoten članek

Policisti so v Boisu v ameriški zvezni državi Idaho obravnavali prometno nesrečo, v kateri  je bilo udeleženih pet najstnikov.

V zgodnjih jutranjih urah so sedli v terensko vozilo in se odpeljali. Eden od sopotnikov je med vožnjo z vžigalnikom prižgal podpazdušne dlake voznika, kar je bil vzrok za nesrečo.

Vseh pet najstnikov, stari so bili od 15 do 18 let, se je v nesreči poškodovalo, a nihče huje. Dva sopotnika sta med prevračanjem padla iz vozila, nihče ni bil privezan z varnostnim pasom, voznik pa je vozil prehitro. Voznik se bo pred sodnikom moral zagovarjati nepazljive vožnje, požigalec dlak pa zaradi vmešavanja v voznikovo varnost.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.