Neumnost, ki jo je stala življenja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Neka Argentinka si je v dojke vbrizgala vazelin. Ženska je umrla.
Oglej si celoten članek

Sonia Perez L. iz Argentine je sanjala o večjih dojkah. Prišla je na nevarno idejo, ki je bila zanjo na koncu usodna. V prsi si je namreč vbrizgala vazelin. Čez nekaj časa so se pri 39-letnici pojavile težave z dihanjem. Odšla je v bolnišnico, kjer so zdravniki ugotovili, da ima v krvi vazelin, ki je povzročil pljučno embolijo.

"Sprva je vse zanikala, nato pa priznala, da si je z injekcijo v telo vbrizgala vazelin,“ je povedal zdravnik  Julio Pla in dodal, da česa takšnega še ni doživel. "Telo je proizvajalo protitelesa proti bakterijam in virusom, proti vazelinu pa je bilo nemočno.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.