Neurje usodno za žensko

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Na avstrijskem Štajerskem se je razbesnelo hudo neurje, v katerem je umrla ženska. Zaradi neurja je bilo sicer na avstrijskem Štajerskem in na Gradiščanskem zaprtih tudi več cest.
Oglej si celoten članek

Na avtocesti A2 na sredogorju Wechsel je voda zalila počivališče in s seboj odnesla avto z žensko, ki je pri tem izgubila življenje.

Po napovedih naših vremenoslovcev lahko pri nas plohe in nevihte pričakujemo v sredo in četrtek. Več o vremenu na našem portalu www.vreme.net.
V okrožju Neukirchen so zaradi naraslih voda morali posredovati tudi gasilci, ki so morali črpati vodo iz poplavljenih kleti.

Iz naraslega potoka pa so rešili tudi 93-letno gospo.

Zaradi neurja je bilo sicer na avstrijskem Štajerskem in na Gradiščanskem zaprtih tudi več cest.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.