Neurje zahtevalo najmanj 16 življenj

Foto: Reuters neurje Foto: Reuters neurje Foto: Reuters neurje Foto: Reuters neurje Foto: Reuters neurje
Zimsko neurje v ZDA je zahtevalo najmanj 16 smrtnih žrtev. Iz ZDA se seli v Kanado in Veliko Britanijo.
Oglej si celoten članek

Zaradi velikega zimskega neurja, ki se je od konca prejšnjega tedna pomikalo od zahodne proti vzhodni obali ZDA, je umrlo najmanj 16 ljudi. Večina je umrla v prometnih nesrečah, sneg pa še vedno povzroča težave v New Yorku.

Na božični dan je bilo v južnem delu ZDA več kot 34 tornadov. V Arkansasu in Alabami je brez elektrike ostalo 200 tisoč odjemalcev, v Marylandu 7.000, v Vermontu pa 800.

Iz ZDA slabo vreme potuje proti Kanadi in Angliji, kateri se soočata z obilnim snegom. Zaradi slabega vremena je v Angliji odpovedanih več kot 800 letov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.