Neverjeten prizor na bencinski črpalki

Foto: Prt Scr YouTube
Foto: Prt Scr YouTube
Niso mogli verjeti svojim očem. Le kako ji je kaj takega padlo na pamet?
Oglej si celoten članek

Na eni od bencinskih črpalk v Houstonu v Teksasu so naleteli na nenavadno početje ženske. Na posnetku je videti, kako ženska toči gorivo v plastično vrečko, ki jo nato postavi v prtljažnik avtomobila. 

Ko je ženska natočila gorivo v vrečko, je vrečka začela puščati, zato je hitro vzela še eno vrečko, v katero je položila vrečko z gorivom. 

"O, moj bog, srečo ima, da je še živa," je pod objavo posnetka komentirala ena od uporabnic družbenih omrežij. Na to, da bi se lahko vse skupaj slabo končalo, so opozarjali tudi drugi. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:20 14. December 2019.

    najbrž ji je mož naročil, ker se je je hotel rešiti :P

  • 16:36 14. December 2019.

    Človeška neumnost ne pozna meja

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.