Neverjeten zaplet na letalu

Foto: Epa
Foto: Epa
Letalo se je moralo zaradi tega neverjetnega razloga vrniti na vzletno letališče.
Oglej si celoten članek

Savdsko letalo iz Jeddaha je bilo na poti za Kuala Lumpur v Maleziji, ko se je moralo nenadoma vrniti na vzletno letališče. Na letalu je ženska začela panično kričati, ko je ugotovila, da je na terminalu pozabila svojega otroka. Pilot je od kontrolorja letenja prosil dovoljenje, da se vrnejo, piše Daily Mail.

Zvočni posnetek se je z bliskovito hitrostjo razširil na spletu, razvidno je, kako je presenečeno osebje skušalo čim hitreje rešiti zaplet.

"Bog nam pomagaj. Se lahko vrnemo ali kaj," sprašuje pilot. Eden od kontrolorjev leta odgovarja: "Let zahteva dovoljenje za povratek. Potnica je pozabila otroka, ubožec." Na posnetku se sliši še: "Ok. Vrnite se. To je popolnoma nova situacija."

Do nenavadnega zapleta je prišlo konec tedna.

Svet Ker je dve minuti zamudil, je preživel

Upanja ni več Šokantno priznanje pilota le dva dni pred nesrečo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:01 12. Marec 2019.

    Glavno da ima telefon.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.