Neverjetna drama na dunajskem letališču

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Potnike so prosili, da nemudoma zapustijo letališče.
Oglej si celoten članek

Uslužbenci na letališču na Dunaju so več sto potnikov zaprosili, da nemudoma zapustijo letališče, potem ko so na enem izmed hodnikov našli sumljiv paket. Drama s specialno enoto policije je po poročanju tamkajšnjih medijev trajala nekaj ur, razplet pa je presenetil vse prisotne na letališču. 

Med potniki, poročajo, ni zavladala panika, mirno so zapuščali letališke prostore. Policija jih je preusmerjala proti izhodu, nato pa so prispeli pripadniki specialne enote, da bi preverili sumljivi paket. 

Nekaj časa zatem je postalo jasno, da je za zaplet kriva starejša gospa, ki je odšla po nakupih. Ker se ji ni dalo prevažati prtljage s seboj, jo je pustila poleg ene izmed klopi. 

"Pojavila se je od nikoder z roza natikači in vrečkami iz trgovine. Ni bila navdušena, ker so ji policisti razkopali prtljago, gordnjala je in svojo prtljago pospravila," glede nenavadnega dogodka še poročajo avstrijski mediji. 

Avstrija Vozniki, pozor. Od srede bistveno višje kazni.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:51 31. Avgust 2021.

    bo treba poklicat redarje iz hrvaške- nema rezervacij klopc (plaže) z vrečkami ( brisačami ).

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.