Neverjetno, kaj je na ulici padlo na nosečnico

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Plod k sreči ni poškodovan.
Oglej si celoten članek

V središču Rima je pes pasme rotvajler iz tretjega nadstropja stavbe padel na mimoidočo nosečnico in jo huje poškodoval. Njeno življenje sicer po navedbah reševalcev ni ogroženo, prav tako pa v nesreči ni bil poškodovan plod. Pes, za katerega še ni jasno, zakaj je padel, medtem padca z višine približno desetih metrov ni preživel.

Po navedbah milanskega časnika Corriere della Sera je 28-letna nosečnica utrpela poškodbo glave in je trenutno v bolnišnici. Nesreča se je zgodila v stranski ulici ob priljubljeni ulici za nakupovanje Via del Corso v rimskem starem mestnem jedru, kjer je bilo v tistem času veliko mimoidočih.

Za zdaj še ni jasno, zakaj je rotvajler padel na ulico. Po prvih podatkih je bilo v gospodinjstvu tudi nekaj mačk. Možno je, da je pes po skoku na okensko polico izgubil ravnotežje. Njegova lastnica je v šoku, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:26 28. Oktober 2023.

    Pasji samomor!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.