Neverjetno, kaj je ukradel

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Lastniki niso mogli verjeti svojim očem.
Oglej si celoten članek

Neznani mladenič je pred stanovanjsko hišo v angleškem mestu Southend sprva sedel na podest in si razgledoval okolico. njegovo početje so posnele nadzorne kamere.

Po nekaj minutah je vstal in odšel, a se vrnil in s podesta ukradel večjo vazo za rože. Rože je umaknil, vazo odnesel. Posnetek je nastal na valentinovo, 14. februarja.

Med njegovim početjem so bili stanovalci hiše doma, kar je kradljivec nemara celo vedel, njihov avtomobil je bil parkiran pred domovanjem.

Lastnica hiše je bizarno krajo pokomentirala z besedami, da ne more verjeti, da bi lahko nekdo storil nekaj tako predrznega. K sreči je vrednost ukradenega predmeta nizka. Policija mladeniča ni izsledila.

Avto Šok za lastnico: Na sprednjem steklu jo je pričakala luknja

Slovenska Bistrica Moški prijavil krajo avta, nato presenečenje

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:37 25. Februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.