Video: Voznik želel pobegniti, ljudje nad avto s kladivom

Foto: Profimedia
Tudi udarci niso pomagali, voznik je pobegnil. A ga je policija pozneje prijela.
Oglej si celoten članek

Eden od mimoidočih je posnel dogajanje po prometni nesreči, ki se je zgodila v nedeljo popoldan v Miamiju. 

Iz videoposnetka je razvidno, kako poskuša voznik poškodovanega sivega avtomobila, luksuzne Nissanove znamke Infiniti, pobegniti s kraja nesreče.

Tudi udarci po vozilu niso pomagali

Voznik drugega avtomobila, ki je bil prav tako udeležen v prometni nesreči, ga poskuša zaustaviti, pri čemer mu pomagajo mimoidoči. Medtem s težkim premetom udarjajo po avtomobilu in okenskih šipah. 

Kljub tem manevrom vozniku uspe pobegniti s kraja nesreče, a po podatkih policije so voznika pozneje prijeli. 

xxx

Nesreča, v kateri je bilo udeleženih več vozil, se je zgodila na križišču ulic Biscayne Boulevard in Northeast 36th Street. 

Vzrok nesreče ni znan, je pa policija sporočila še, da je v nesreči nastala le materialna škoda in nihče ni bil poškodovan. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:56 12. Marec 2018.

    to moraš bit res bolan v glavo, da se zneseš nad avtom

  • 15:19 12. Marec 2018.

    Pri takih divjakih okoli jaz tudi ne bi upal ustaviti in stopiti iz vozila.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.