Neverjetno: most se je zrušil (že) na otvoritvi

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Saj ni res, pa je. Vse je bilo pripravljeno za svečano otvoritev mosta, a ta se je zrušil, ravno ko so prerezali trak. Časa za penino ni bilo.
Oglej si celoten članek

Iz Demokratične republike Kongo prihaja zgodba za v rubriko 'saj ni res, pa je'. Na svečani otvoritvi mosta v Mont Ngafuli (predel glavnega mesta Kinšasa) je prišlo do nadvse neljubega in neprijetnega dogodka. Ravno ko so visoki mestni funkcionarji prerezali trak, se je most med svečano otvoritvijo porušil. Sreča v nesreči je ta, da nihče ni bil poškodovan, saj so vsi udeleženci pravočasno reagirali. 

V oči bode tudi to, da je eden od prisotnih vojakov zaprto steklenico odnesel z mosta ... Najbrž je ostala zaprta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:22 9. September 2022.

    Jebiga, ilovak in malo suhe trave, he-he!

  • 14:39 9. September 2022.

    Hahahaha afriška "arhitektura". Hahaha

  • 14:34 9. September 2022.

    kaksen most neki. cez graben sirok pol metra.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.