Ni več prostora za medalje

Foto: EPA
Foto: EPA
Na prsih tega junaka bo zmanjkalo prostora.
Oglej si celoten članek

Foto: EPA Odlikovanje

Vladimir Putin je na prsa veterana iz Stalingrada Valentina Gavrilova pripel še eno medaljo. 

Tankovski veteran sicer podpira Putinovo politiko, saj je v interjuju dejal, da bi se šel tudi sam borit proti fašističnim vladnim silam v Ukrajino, a da ga ne bi vzeli, saj ima že skoraj 92 let. 

Veliko število odlikovanj je ruska tradicija, iz katere se je razvilo tudi nekaj šal. Ena gre takole: Leonid Brežnjev je v bolnišnici. Spet srce? Ne, povečali mu bodo prsi, da bodo naredili prostor še za eno zlato zvezdo, navaja Telegraph. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 23:43 22. Februar 2015.

    verjetno zdaj živi v stalingradu...

  • 15:36 22. Februar 2015.

    Tole men , ki poznam dobro njihovo vojno zgodovino ne gre skupaj. Tankovski veteran Stalingrada !!!????? Ruski tanki Stalingrada videli …

  • 08:31 22. Februar 2015.

    Pa še res je.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.