Ni vedela, da ima v nosu pijavko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
24-letnica je s potovanja po Aziji s seboj prinesla tudi "spominek", ki ga ni nameravala
Oglej si celoten članek

24-letna Daniela Liverani iz Edinburgha je imela težave s pogostimi krvavitvami iz nosu – pripisovala jih je počeni žilici. Pretekli teden pa je med tuširanjem ugotovila, da v njenem nosu nekaj migota.

"Skočila sem izpod tuša, obrisala sem ogledalo in lahko dobro pogledala. Videla sem majhne grebene pijavke," je dejala Liveranijeva, ki pravi, da prva misel ob nenavadnem dogajanju v nosu pač ni bila to, da prenaša okoli parazita.

V bolnišnici so ji 7,5-centimetrsko pijavko odstranili, poroča BBC. Odnesla jo je s seboj domov v epruveti, vendar ni dočakal naslednjega dne. Prepričana je, da ji je zlezla v nos med potovanjem po Vietnamu ali Kambodži pretekli mesec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.