Nič več "rezervacij" na plaži!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na območju občine Tisno v Srednji Dalmaciji stvari za kopanje in osebne predmete, ki jih kopalci pustijo na plaži, po 20. uri pobere komunala
Oglej si celoten članek

Redarji komunale v občini Tisno v Srednji Dalmaciji na svojem območju od 15. julija do 1. septembra po 20. uri pobirajo predmete, ki jih kopalci pustijo na plaži. Gre predvsem za dežnike in ležalnike, s katerimi si poskušajo obiskovalci zagotoviti mesto na plaži.

Če uslužbenec komunale po 20. uri na plaži najde opremo za kopanje in osebne stvari, jih pobere in odnese v prostore Komunalnega redarstva, kjer jih lahko njihov lastnik naslednjega dne prevzame.

Kot piše Šibeniški portal, so ljudje v zadnjem času na plaži puščali vedno več predmetov, od letos naprej pa take "rezervacije" niso več možne.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 10:08 12. Avgust 2015.

    4krogci, bravo

  • 09:18 12. Avgust 2015.

    Nimaš pojma, kako se temu streže v civiliziranem svetu. Tako si navajen svojih balkanskih običajev kot so brisače na plaži …

  • 09:17 12. Avgust 2015.

    Se bojiš za svoje primitivne rezervacije? :) Kar boj se! Veliko nas je takih kot 4krogci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.