Nick Vujičić zaplaval z morskimi psi

Foto: Reuters Nick Vujičić Foto: Reuters Nick Vujičić Foto: Reuters Nick Vujičić Foto: Reuters Nick Vujičić
Motivacijski govorec Nick Vujičić, ki se je rodil brez rok in nog, je uresničil svoje sanje. V Singapurju je namreč zaplaval v akvarij, poln morskih psov.
Oglej si celoten članek

Eden izmed najbolj znanih motivacijskih govorcev na svetu Nick Vujičić je spet šokiral svet. Nick, ki je odličen plavalec, potapljač in deskar na vodi, je v singapurskem vodnem parku pogumno zaplaval z morskimi psi. Njegov oče je nekoč dejal, da si nikoli ni mislil, kaj vse bo dosegel njegov sin. "Ko se je rodil, smo mislili, da ne bo imel veliko od življenja in bo ves čas odvisen od drugih. A naš največji strah je že zdavnaj izginil, Nick je postal neustavljiv. Počne stvari, o katerih si nismo upali niti sanjati."

Tridesetletni Nick, ki je zaslovel z YouTubom, je s svojimi motivacijskimi govori navdušil že več kot pet milijonov ljudi po svetu. Med svojim potovanjem po svetu je obiskal tudi Slovenijo, trenutno pa je na turneji po Aziji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.